Lillesand folkebibliotek

   
Rare, røde reker : biologi, fangst og hva vi bruker dem til
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Rare, røde reker : biologi, fangst og hva vi bruker dem til
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • BARN 595.3
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2018
Noter
  • Denne boka henvender seg til den som liker å spise reker, og som er interessert i å vite mer om den velkjente reken. Her finner man blant annet svar på hvorfor de har et langt spyd i pannen og hva de bruker det til, hvorfor rekene vi spiser i Norge er røde, og hvor gamle de kan bli. Boka er også innom global oppvarming og forsøpling og hva som skjer med rekene når havet blir varmere og surere. I tillegg får man vite hvem som først oppdaget rekene, hvordan de formerer seg, og hvordan de skifter både skall og kjønn underveis i livet, samt litt om reker og rekefiske fra andre steder i verden. Sakprosa for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS. Har ordliste
ISBN
  • 978-82-8104-308-4
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001354pam  22002291  4500
*001236600
*008                      j          00nob 2
*015  $a0545495$bBIBBI
*019  $abu,u$bl$etd
*020  $a978-82-8104-308-4$bib.$cNkr 279.00
*08201$a595.388$zh$223/nor
*090  $c595.3$dR
*096  $aBARN 595.3
*100 0$aRingvold, Halldis$d1969-$jn.
*24510$aRare, røde reker$bbiologi, fangst og hva vi bruker dem til$cHalldis Ringvold og Guldborg Søvik
*260  $aStamsund$bOrkana$c2018
*300  $a70 s.$bkol. ill.
*505  $aHar ordliste
*520  $aDenne boka henvender seg til den som liker å spise reker, og som er interessert i å vite mer om den velkjente reken. Her finner man blant annet svar på hvorfor de har et langt spyd i pannen og hva de bruker det til, hvorfor rekene vi spiser i Norge er røde, og hvor gamle de kan bli. Boka er også innom global oppvarming og forsøpling og hva som skjer med rekene når havet blir varmere og surere. I tillegg får man vite hvem som først oppdaget rekene, hvordan de formerer seg, og hvordan de skifter både skall og kjønn underveis i livet, samt litt om reker og rekefiske fra andre steder i verden. Sakprosa for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
*521  $aAlder: 9-13 år
*521  $aGod, leselig skrift
*650 1$aReker$1595.388$2BS$9nor
*700 0$aSøvik, Guldborg$d1970-$emedforf.$jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening

Er du en som liker å spise reker, og kanskje er interessert i å vite hvorfor de har et langt spyd i pannen og hva de bruker det til? Lurer du på hvorfor rekene vi spiser i Norge er røde, og hvor gamle de kan bli? Hva skjer med rekene når havet blir varmere og surere? Denne boken gir deg svar på alt dette og forteller deg også hvem som først oppdaget rekene, hvordan de formerer seg, og hvordan de skifter både skall og kjønn underveis i livet. Boka forteller også litt om reker og rekefiske fra andre steder i verden.

Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Lillesand folkebibliotekBARN 595.3