Lillesand public library

   
Tapas på norsk: fra San Sebastian til Lofoten
Your basket is empty
Vis
Author
Title Statement
  • Tapas på norsk: fra San Sebastian til Lofoten
Contributors
Language
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Shelf
  • MAT 641.812 N
Classification
Subject
Year
  • 2018
Summary, etc
  • Helena Neraal tar utgangspunkt i den norske naturen og byr på mer enn 60 nye oppskrifter i denne tapasboken, som følger i sporene til «Tapas på norsk» (2007). Her kan man lære å bruke flere kortreiste ingredienser for å trylle frem lekre og velsmakende retter som elgcarpaccio, gratinerte østers, røkte blåskjell og mye mer. Neraal driver det velrenommerte vertshuset Vita Älgen i Värmland. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 978-82-419-1747-9
Available
  • 1/1
Waiting
  • 0 (0)
*00001215pam  22002291  4500
*001236622
*008180913                a          00nob 2
*015  $a0546132$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-419-1747-9$bib.$cNkr 369.00
*08201$a641.812$zh$223/nor
*090  $c641.812$dN
*096  $aMAT 641.812 N
*100 0$aNeraal, Helena$d1966-$jsv.$wNerål, Helena
*24510$aTapas på norsk$bfra San Sebastian til Lofoten$cHelena Neraal ; foto: Martin Hugne ; kjøkkensjef og tilrettelegger: Marie Englund
*260  $aBergen$bVigmostad Bjørke$c2018
*300  $a164 s.$bkol. ill.
*520  $aHelena Neraal tar utgangspunkt i den norske naturen og byr på mer enn 60 nye oppskrifter i denne tapasboken, som følger i sporene til «Tapas på norsk» (2007). Her kan man lære å bruke flere kortreiste ingredienser for å trylle frem lekre og velsmakende retter som elgcarpaccio, gratinerte østers, røkte blåskjell og mye mer. Neraal driver det velrenommerte vertshuset Vita Älgen i Värmland. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aTapas$0matlaging$1641.812$2BS$428509$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$4676$2BS$9nor
*700 0$aHugne, Martin$d1983-$efotogr.$jsv.
*700 0$aEnglund, Marie$emedarb.
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
No reviews exists for this book.
Click here to be the first to write a review.

Lær deg hvordan du enkelt kan trylle fram unike, enkle og lekre tapasretter! I denne boken får du over 60 oppskrifter på alt fra gratinerte østers, røkte blåskjell og hurtigstekt tunfisk til osso buco, lammecarré og elgcarpaccio. Innbydende og smaksrike retter som gir deg inspirasjon og matglede! Helena Neraal er født i Gøteborg i 1966 og driver det tradisjonsrike vertshuset Vita Älgen i Åmotfors i Värmland. Hun er svensk mester i håndball og utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, med erfaring fra finans- og IT-bransjen i Oslo.

Send to
IdStatusDue dateOwnerShelf
Ex1Available Lillesand folkebibliotekMAT 641.812 N