Lillesand folkebibliotek

   
Tapas på norsk : fra San Sebastian til Lofoten
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Tapas på norsk : fra San Sebastian til Lofoten
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • MAT 641.812 N
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2018
Noter
  • Helena Neraal tar utgangspunkt i den norske naturen og byr på mer enn 60 nye oppskrifter i denne tapasboken, som følger i sporene til «Tapas på norsk» (2007). Her kan man lære å bruke flere kortreiste ingredienser for å trylle frem lekre og velsmakende retter som elgcarpaccio, gratinerte østers, røkte blåskjell og mye mer. Neraal driver det velrenommerte vertshuset Vita Älgen i Värmland. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 978-82-419-1747-9
Tilgjengelige
  • 0/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001215pam  22002291  4500
*001236622
*008180913                a          00nob 2
*015  $a0546132$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-419-1747-9$bib.$cNkr 369.00
*08201$a641.812$zh$223/nor
*090  $c641.812$dN
*096  $aMAT 641.812 N
*100 0$aNeraal, Helena$d1966-$jsv.$wNerål, Helena
*24510$aTapas på norsk$bfra San Sebastian til Lofoten$cHelena Neraal ; foto: Martin Hugne ; kjøkkensjef og tilrettelegger: Marie Englund
*260  $aBergen$bVigmostad Bjørke$c2018
*300  $a164 s.$bkol. ill.
*520  $aHelena Neraal tar utgangspunkt i den norske naturen og byr på mer enn 60 nye oppskrifter i denne tapasboken, som følger i sporene til «Tapas på norsk» (2007). Her kan man lære å bruke flere kortreiste ingredienser for å trylle frem lekre og velsmakende retter som elgcarpaccio, gratinerte østers, røkte blåskjell og mye mer. Neraal driver det velrenommerte vertshuset Vita Älgen i Värmland. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aTapas$0matlaging$1641.812$2BS$428509$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$4676$2BS$9nor
*700 0$aHugne, Martin$d1983-$efotogr.$jsv.
*700 0$aEnglund, Marie$emedarb.
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening

Lær deg hvordan du enkelt kan trylle fram unike, enkle og lekre tapasretter! I denne boken får du over 60 oppskrifter på alt fra gratinerte østers, røkte blåskjell og hurtigstekt tunfisk til osso buco, lammecarré og elgcarpaccio. Innbydende og smaksrike retter som gir deg inspirasjon og matglede! Helena Neraal er født i Gøteborg i 1966 og driver det tradisjonsrike vertshuset Vita Älgen i Åmotfors i Värmland. Hun er svensk mester i håndball og utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, med erfaring fra finans- og IT-bransjen i Oslo.

Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Utlånt10.12.2018Lillesand folkebibliotekMAT 641.812 N